After Life | Dizi Hakkında Yorumlarım | Öneri

By Gizem - 15:55



▞ Merhaba dostlarım! Birkaç gün önce bir çırpıda bitirdiğim bu diziyi sizlerle paylaşmak istedim.

Ricky Gervais in kaleminden çıkan bu güzel dizinin başrolü de yine kendisi. Ricky Gervais'in canlandırdığı Tony, kanser tedavisi gören eşini kaybettikten sonra eşinin ona bıraktığı kısa bir videoyu izleyerek yavaş yavaş hayatına şekil vermeye başlar ancak bu pek de kolay değil. Eşi öldüğü için yaşamaya değer hiçbir şey bulamayan Tony, hayatındaki herkese kötü davranarak ve istediği şeyleri yaparak kendince acısını dindirmektedir. İntihar onun için her zaman elinde olan altın bir fırsat olduğu için istediği zaman ölebileceğinin keyfini çıkarıyor diyebilirim. Ancak hayat bu, işler Tony'nin düşündüğü gibi gitmiyor elbette.

Bölümlerin hepsi 30 dakikayı geçmiyor ve toplamda 6 bölüm var. 24 Nisan'da yeni sezonu gelecek olan bu dizi başına oturduğunuz zaman birkaç saat içinde bitiyor. İzlemesi keyifli, dingin güzel bir dizi.



Artık bir saatlik dizi izlemekten sıkıldığım an yeni sezonunun da geleceğini duyunca izledim çok da iyi gitti. Diziyi hemen izleyip bitirirseniz sıcak sıcak yeni sezonuna yetişmiş olursunuz ben öyle yaptım :)

Mutlaka izlenmesi gereken başyapıt bir dizi değil tabiki zaten çok az dizi bve filmi başyatıp diye değerlendirebiliriz ama izlemesi çok keyifli çok da güzel senaryosu olan bir dizi. Hayatın bize ne kapılar açtığını ve gerçekten istemezsek hepsini görmezden gelip nasıl da kapattığımızı anladım bu dizi sayesinde. izlemenizi tavsiye ederim.

Netflix orijinal açıklaması: Ricky Gervais imzasını taşıyan After Life, kusursuz bir hayatı olan, ancak eşi Lisa'nın ölümünün ardından farklı bir karaktere bürünen Tony'nin öyküsü.
Olabildiğince uzun yaşamaya ve bundan böyle dünyayı cezalandırmak için canının istediği her şeyi söyleyip yapmaya karar veren Tony, kendine ve diğer insanlara önem vermemenin bir süper güç olduğunu düşünür. Ama çevresindekiler, tanıdıkları iyi huylu eski Tony'yi kurtarma çabasına girişince işler sarpa sarar.




Bu blogtaki yazılar ve kişisel görseller 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu tarafından gerek cezai gerekse hukuki yönden korunmaktadır. Kullanılamaz,kopyalanamaz.
HERKESE SAĞLIKLI,HUZURLU,MUTLU BİR HAFTA DİLERİM..



Blogtaki bütün yazılar kendi düşüncelerim,yorumlarım ve izlenimlerimdir hiçbiri izinsiz kullanılamaz,kopyalanamaz

  • Share:

You Might Also Like

1 yorum