Ragnarok | Dizi Hakkında Yorumlarım | Öneri

By Gizem - 17:10


Merhaba Dostlarım! Bu karantina günlerinde hepimiz izleyecek bir şeyler arıyoruz sanki. Bitirip yazısını yazamadığım bir diziydi Ragnarok, karantina günlüklerime nasipmiş :) 

Ragnarok Norveççe bir fantastik dramadır. Birinci sezonu 6 bölümden oluşuyor. Bölümlerin süresi bildiğimiz yabancı diziler kadar 45-50 dk. Ragnarok iskandinav mitolojisi'nde kıyamet günüdür. Dizinin başında bu tarz kısa kısa açıklama yazıları oluyor çok ilgi çekici bence.

🌙Dizimizin başrol oyuncuları fotoğraf sırasıyla: Magne(David Stakston), Fjor(Herman Tømmeraas),Saxa(Theresa Frostad Eggesbø) 






🌙Dizi hakkında Netflix açıklaması : Kirliliğin zehirlediği ve eriyen buzulların sarstığı bir Norveç kasabası, kıyameti yoğun biçimde hissetmektedir. Kadim bir kötülüğü alt etmek için bir efsane gereklidir.

🌙Dizide bu ana karakterler haricinde göz önünde çok fazla olan birkaç karakterimiz daha var onlar da Saxa ve Fjor un anne babası bir de okuldan arkadaşları Gry (Emma Bones) 



🌌Dizi doğa üstü güçler üzerine. Klasik aile yapısı ve sıradışı güçleri bulunanların aile yapısını izliyoruz o yüzden dizi çok fazla kasmıyor sürekli bir güç gösterisi izlemiyoruz. Dizi genç kesim üzerinden ilerliyor karakterlerden de anlamışsınızdır. Herkesin seveceği tarzda bir dizi değil fakat fantastik dalda gayet güzel bir diziydi bence. Sürekli aynı tarzda diziler izliyorum değişik bir şey arıyorum diyorsanız özellikle kesinlikle tavsiye ederim. 

☀Dizilere başlarken çok büyük bir beklentiyle başlamıyorum açıkçası. Her izlediğiniz dizinin Sherlock,Breaking Bad gibi bir başyapıt olmasını bekliyorsanız bu tarz dizilerin yanından bile geçmeyin :) 

İzlenir mi ? Evet
İzlediğime pişman mıyım ? Hayır kesinlikle vakit kaybı olarak görmüyorum.
İkinci sezonu için merak ettiriyor mu ? Evet 
Devamını izler miyim ? Evet

Sıradan bir aile hayatından beklenmedik olayların içine dalan güzel bir seri.

Benim diziye puanım: 6.5/10 ( Çok çok iyi diziler izlediğim için daha yüksek vermeye gönlüm el vermedi )


Bu blogtaki yazılar ve kişisel görseller 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu tarafından gerek cezai gerekse hukuki yönden korunmaktadır. Kullanılamaz,kopyalanamaz.
HERKESE SAĞLIKLI,HUZURLU,MUTLU BİR HAFTA DİLERİM..


Blogtaki bütün yazılar kendi düşüncelerim,yorumlarım ve izlenimlerimdir hiçbiri izinsiz kullanılamaz,kopyalanamaz.






  • Share:

You Might Also Like

2 yorum

  1. Biz de bu aralar Netflix' e sardık:) Bakarım bu diziye de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimiz sardık vallahi.. Teşekkür ederim değerli yorumun için :)

      Sil