Beaulis Zoom It Dipliner | Videolu

By Gizem - 17:37

  


┏ Herkese Merhaba !  Bugün Beaulis markasının Zoom It dipliner ilgili yorumlarımı aktaracağım :) 

     Islak yapıda ince fırçalı bir ürün. Fakat ne kadar ince fırçalı olursa olsun eyeliner sürmeye yeni başlayanların bu tip diplinerlar ile ilk etapta rahat edebileceğini düşünmüyorum. Eğer eyeliner sürmeye yeni başlıyorsanız veya deniyorum ama bir türlü beceremiyorum diyorsanız keçeli kalem uçlu eyelinerlerden  kullanabilirsiniz. Keçeli kalem uçlu eyeliner için buraya tık !  




    Ürün kuruduktan sonra da siyah yapısını koruyor,mat bitişli. Dipliner kirpik diplerinden incecik bir çizgi  olarak makayjı desteklemek amaçlı kullanılsa da ben kalın bir kuyruk yaparak eyeliner formunda kullandım bugün. Bu tarz sıvı bir eyeliner kullanmaktansa dipliner alıp ince ucuyla daha estetik kuyruklar yapmak benim tercihim.






    Eyeliner ve dipliner ürün incelemelerinde kişinin gözkapağının yağlı veya kuru olması, göz kapağında far/baz olup  olmaması ve sürüş şekli önemlidir. Benim gözkapağım çok kuru değil ve altta herhangi bir ürün yok. Ben önce ince bir çizgi halinde kirpik dibimden gidip daha sonra gözümün bitiş hizasından kendime hayali bir çizgi yaratıyorum ve kontrollü bir şekilde kalınlaştırarak ilerliyorum. Bu tarz sıvı ürünlerde çok pahalı markaları kullanmıyorsanız genellikle sivri temiz bir kuyruk yapmak zordur. Bu aşamada ıslak mendil veya ıslatılmış bir pamuklu çubuk kullanarak sivri görüntüyü yakalayabiliriz.  

    İnternet sitelerinde ürünün fiyatı 19 TL olarak görünüyor. Fiyat performans olarak kötülenemeyecek bir ürün.  

 Umarım faydalı bir yazı olmuştur :)




Bu blogtaki yazılar ve kişisel görseller 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu tarafından gerek cezai gerekse hukuki yönden korunmaktadır. Kullanılamaz,kopyalanamaz.
HERKESE SAĞLIKLI,HUZURLU,MUTLU BİR HAFTA DİLERİM..


Blogtaki bütün yazılar kendi düşüncelerim,yorumlarım ve izlenimlerimdir hiçbiri izinsiz kullanılamaz,kopyalanamaz

  • Share:

You Might Also Like

3 yorum

  1. Merhaba ben el yapisina gore degistigini dusunuyorum ben dipliner rahat cekerken arkadasim kalem daha rahat cekiyor birturlu kalemi beceremedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,yıllardır bu işin içindeyim her zaman kalem uçlu eyeliner ın yeni başlayanlar için daha rahat olduğunu deneyimledim,birkaç video izleyip ayna karşısında denerseniz eliniz alıştığında makyaja ayırdığınız vakit epey kısalacaktır :)

      Sil
    2. Teşekkür ederim ama ben dipliner cekebiliyorum kalem beceremiyorum

      Sil