Erken Veda Alara..

By Gizem - 20:34



Henüz yeni yeni filizlenmiş bir gül düşünün. Baharın gelişi demek,umut,mutluluk demektir bu.Sonra o daha yeni filizlenen gülün üzerine yağmur yağdırın,dolu yağdırın,kar yağdırın....Önce küser çiçek. Açamaz gider.Döküverir yapraklarını. Sonra bir bahar daha gelir. Aynı gül fidanından yine bir tomurcuklanma görülür. İşte bu bahar açar koca koca yapraklarını. Kıpkırmızı yapraklarıyla büyüler görenleri. Sarmaşık olur evlere,bahçelere yayılır. Mis gibi kokar kırmızı gül. 

İşte sen o kırmızı güldün Alara. İçinde olduğun yaşam senin yapraklarını bir bir koparsa da sen küsmedin,durmadın ve her bahar yeniden açtın,açardın. Sen baktıkça mutlu edendin,insanın içini huzurla doldurandın, çirkin mi çirkin bir kapıyı sarıp güzelleştiren sarmaşıktın, tatsızlık sonrası arayı düzelten hediye güldün, aşktın. 

Söktüler seni toprağından,döktüler yapraklarını, çekip aldılar seni bizden. Ne güzel bir bahçe kaldı ortada ne de sarmaşıklar. 

Alara Karademir,böyle zamanlarda çok da bir şey söylenmez,
nur içinde yat arkadaşım, seni çok seviyoruz.
29.03.2018




Bu blogtaki yazılar ve kişisel görseller 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu tarafından gerek cezai gerekse hukuki yönden korunmaktadır. Kullanılamaz,kopyalanamaz.
HERKESE SAĞLIKLI,HUZURLU,MUTLU BİR HAFTA DİLERİM..


Blogtaki bütün yazılar kendi düşüncelerim,yorumlarım ve izlenimlerimdir hiçbiri izinsiz kullanılamaz,kopyalanamaz.

  • Share:

You Might Also Like

9 yorum

  1. Allah rahmet eylesin üzüldüm 😔

    YanıtlaSil
  2. Çok üzüldüm, gencecik bir kızın ölümünü kabul edemiyor insan.. üstelik aydınlanamayan bir durumla son bulan bir hayat. :( Nurlar içinde uyusun...

    YanıtlaSil
  3. Allah rahmet eylesin, zor ...

    YanıtlaSil
  4. off ya başın saolsun, okuldan herhalde, kıyamazlar yaa.

    YanıtlaSil