H&M Bronzer Palette

By Gizem - 14:33

      Herkese merhababaa :) Bronzer paleti arayışındaydım son zamanlarda. Wet'n Wild bronzer'larının ne kadar beğenildiğini biliyorum fakat farklı bir şeyler arıyordum. H&M de sıra beklerken gözüme Bronzer Paleti çarptı. Tam aradığım sıcak tonlardaydı. Hemen aldım. İlk açtığımda içinde ışıltıları olan üç renk vardı. Fakat sürdüğünüz zaman ışıltılar kayboluyor, hoş bir yansıma bırakıyor. Aşırı pigmentli olmadığı için homojen bir şekilde dağılıyor.

 Contour amaçlı bir şeyler arıyorsanız aradığınız ürün bu değil fakat yüzümü ısıtsın diyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Diğer markalara göre çok uygun fiyatlı bir ürün benim açımdan. Havalar ısındığından beri yüzümü ısıtıp, doğal bir şekilde hafif bronzlaşmış görüntüsü vermeyi çok seviyorum ! :)  Genelde fırçayla açık tonuyla koyu tonunu karıştırarak uyguluyorum. Seyehat için yanınızda götürdüğünüzde hem far hem bronzer olarak kullanabilirsiniz ben öyle yapıyorum ♥ Fakat dediğim gibi aşırı iyi bir pigment beklememelisiniz. Fırçanıza bir kaç kere daha koyu kahverengi ürünü alıp uygulama yaptığınızda contour görevini de görebilir ama ben keskin contour için pek önermiyorum :) 


Umarım yazım faydalı olmuştur,iyi günler ♥



Bu blogtaki yazılar ve kişisel görseller 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu tarafından gerek cezai gerekse hukuki yönden korunmaktadır. Kullanılamaz,kopyalanamaz.
HERKESE SAĞLIKLI,HUZURLU,MUTLU BİR HAFTA DİLERİM..


Blogtaki bütün yazılar kendi düşüncelerim,yorumlarım ve izlenimlerimdir hiçbiri izinsiz kullanılamaz,kopyalanamaz.

  • Share:

You Might Also Like

2 yorum

  1. Yüzümü ısıtmak değil ama bildiğin bir güneç alsa şu yüzüm çok mutlu olacağım :))) Güzel anlatım olmuş teşekkürler Allık için Balm tavsiye ederim :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkür ederim son zamanlarda pembe allıklara bakıyorum mutlaka The Balm'a da bakacağım sevvgiller ♥

      Sil