Hoş Geliyorsun Kış

By Gizem - 13:30



🍁Henüz sonbahar ayına yeni giriş yapmış olsakta artık kış birkaç ay önceden geleceğini belli etmeye başladı bile. Çevremdeki birçok insan gibi blogger arkadaşlarımın çoğunun da kışı pek sevmediğini görüyorum. Güneşin yavaş yavaş çekilmesi,soğuk pek sevilen şeyler değil malum.

☃️Küçüklüğümden beri kışı çok severim. Küçük yaşlarda kış deyince aklıma annemin bir hevesle çıkarıp genelde çok istikrarlı devam ettirmediği örgü poşeti, akşamları birbirimize yatarak keyifle izlediğimiz diziler,sıcacık panduflarım,kar,uzun pijamalarım hep güzel mutluluklar gelirdi. 




❄️Şimdiyse bunlar geride kaldı. Her sene yeni yaş yeni alışkanlıklar kazandırıyor   insana. Okul,dersler,ilgimi çekmeyen televizyon dizileri beni odamda tek başıma vakit geçirmeme sürüklüyor. Ablam artık kendi evinde kendi hayatında,bunun da kış izlenimimde etkisi oluyor tabiiki. 

🌨Yine de kışı çok seviyorum. Kıyafetlerimi,panduflarımı.kar yağmasını çok seviyorum. 
Çevremdekilere hep söylerim,kış bence 'işi olmayan insan mevsimi.' İstediğin zaman çıkıp kar kış demeden bir yerde bir şeyler içip keyif yapabilmeli,kar yağarken oturup müzik dinleyebilmeli,bu soğuk günlerde sıcacık arkadaş,aile,eş dost toplanmalarıyla vakit geçirebilmeli,film izleyebilmeli... bu hobi ve aktiviteler uzar gider. Büyük bir sınavı veya okulu olan insanlar çoğu zaman bu dediklerimi yapmaya vakit bulamaz veya öğrenci harçlıkları bir yere kadar kısıtlı kalır :) Çok yoğun bir iş programı içinde olan insanlar da maalesef kendine ayıracak vakit bulamaz çoğunlukla. O yüzden kış tam işi olmayan insan mevsimi. Çalışma anlamında bir iş değil de yoğun programı olmayan diyeyim.




🍂Sonbahar da kışın habercisi. Dökülen yapraklar,mevsimlik kıyafetler hepsinin ayrı güzel bir tadı var. Bütin sokakları turuncu görmek insana huzur veriyor.

🍀Kış sevenlerine,sevmeyenlerine hoş gelsin,sağlık,huzur,mutluluk,başarı ve bol kazanç getirsin inşallah. Sevdiklerimizle olalım.
-


Bu blogtaki yazılar ve kişisel görseller 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu tarafından gerek cezai gerekse hukuki yönden korunmaktadır. Kullanılamaz,kopyalanamaz.
HERKESE SAĞLIKLI,HUZURLU,MUTLU BİR HAFTA DİLERİM..


Blogtaki bütün yazılar kendi düşüncelerim,yorumlarım ve izlenimlerimdir hiçbiri izinsiz kullanılamaz,kopyalanamaz.

  • Share:

You Might Also Like

19 yorum

  1. Kış ayları ilk günlerinde hoş geliyor, yakan yaz aylarından sonra serinliği güzel ancak bir süre sonra bir burukluk kaplıyor içimi. özellikle kömür kokuları burnuma geldikçe fakir fukara, evsiz barksızlar geliyor gözlerimin önüne. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok haklısın Halil abicim maalesef üzücü yanları da var...

      Sil
  2. Bendw kış ayı severim.Doğa daha bir güzel gelir gözüme.
    Blogunuzu takibe aldım banada beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kış ayını sevenler olarak çok az kişiyiz birbirimizi kaybetmeyelim! 😂😂

      Sil
  3. Kış kolay geliyor. Sonra bekle bekle yaz gelmiyor. Aylarca bekliyoruz burada. Bugün hava yaz gibi; a tatil dönüşünden başlayarak öyle soğuktu ki Ankara. Üste bir şey almadan sabah çıkılamıyordu. Biraz sonbaharlıkları kullanmaya başlamıştık.

    Kuşın kendine özgü güzellikleri çok. Buz kötü :)ma iki gün önce

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Yok yok, kış gelmekte acele etmesin. Daha yaza doyamadık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoktan geldi bile,umarım hoş gelmiştir :))

      Sil
  6. En çok kar yağışını severim ben.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kim sevmez ki o bembeyaz görüntüyü :))

      Sil
  7. Klima açık uyuyoruz hala :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi nasıl havalar?? 😂 Kasım ayından sesleniyorum 😂

      Sil
  8. Ben kış ayını çok seviyorum :) karda dolaşmak, azıcık üşümek hatta titremek güzel geliyor bana :) Çok güzel bir paylaşım olmuş kışı şimdiden hissettim doğrusu :)
    Bu arada şu yağmurlu gif harika olmuş çok sevdim bir kaç dakika seyrettim doğrusu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kış insanı dinlendiriyor bence kendini dinlemesini sağlıyor :))

      Sil
  9. geleceği varsaaa göreceği de vaaar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göreliiiim bakalım umarım iyi şeylerdir :)))

      Sil
  10. Bende kışı sevmeyenlerdenim galiba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kar yağdığındaki o güzel görüntü sevilmez mi yaa :)))

      Sil