Hayat Akışı

By Gizem - 14:13


🍂Merhaba dostlarım. Nasılsınız? Napıyorsunuz? Hayat nasıl gidiyor? Bir süredir yine bir şey paylaşamıyorum düzgünce. Ben de birazcık hayatımdan bahsetmek istedim. 

🍁Sınava hazırlanıyorum,stres dolu yoğun bir döneme giriş yaptım. Sosyal medya platformlarını yavaş yavaş kapatmaya başladım. Ufaktan ufaktan çalışmaya da adım atıyor gibiyim. Hedefim ne,isteklerim ne geleceğe dair ben de henüz tam anlamıyla karar verebilmiş değilim. O yüzden 'hedefim şu' demeyi biraz erken buluyorum. Kendi içimde tutmak bana daha iyi geliyor :) 

🍂Okulumu değiştirdim. Çevrem,arkadaşlarım hepsi değişmiş oldu. Sevdiğim insanlarla hala görüşüyorum. Umarım araya mesafeler girmez ve dostluğumuz,sevgimiz devam eder. Okulumdakilere yavaş yavaş alışıyorum. Tam anlamıyla tanımadan yorum yapmayı çok doğru bulmasam da içinde sevdiklerim de var sevmediklerim de... Sevdiğim insanlardan uzaklaşmak şu aralar beni biraz yıpratıyor. 



🍁Bloga bir şeyler yazmak,sizlerin yazılarını okumak istiyorum ancak hayat akışını henüz oturtamadığım için pek vakit bulamıyorum,vakit ayıramadığım için kendime kızıyorum. Günde 9-10 saat ders görüyorum eve geldiğimde pestilim çıkmış oluyor. 

🍂Rüyamda blogtaki arkadaşlarımın takiplerini tek tek geri çektiğini gördüm 😂 Azalan sayıya bakıp bakıp üzülüyordum,bilinçaltı işte. Yazıları yazdığım an paylaşmaya çalışıyorum genelde. Yazılarınıza uğrayamıyorum diye umarım çok kızmıyorsunuzdur bana. 

🍁Eylül ayını neredeyse bitirmemize rağmen hala çok sıcak olması çok garip geliyor. Bu şehri hiç bu kadar sıcak görmemiştim Eylül ayında. Yaz aylarında bile böyle olmamıştı. Mevsimlerin dengesi de bozuldu,şaşırıyorum,üzülüyorum. 

🍂Hayatıma,bu tatlı koşuşturmalara,yoğun ama umut dolu günlere şükrediyorum. Umarım hepimizin hayatı her geçen gün daha iyiye gider. Çalışma azmiyle dolup taşarız da her şeyi kendi emeğimizle halledebiliriz inşallah. Sağlık,huzur,mutluluk,aşk,sevgi dolu günlerimiz,hayatımız olsun inşallah. Bu dualarım hepimiz için. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim,iyi günler..


Yeni etkinlik başlattım tanışmak,birbirimize misafir olmak için. Henüz bakmadıysanız BURAYA tıklayara yazıma gidebilirsiniz.




Bu blogtaki yazılar ve kişisel görseller 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu tarafından gerek cezai gerekse hukuki yönden korunmaktadır. Kullanılamaz,kopyalanamaz.
HERKESE SAĞLIKLI,HUZURLU,MUTLU BİR HAFTA DİLERİM..

Blogtaki bütün yazılar kendi düşüncelerim,yorumlarım ve izlenimlerimdir hiçbiri izinsiz kullanılamaz,kopyalanamaz.

  • Share:

You Might Also Like

24 yorum

  1. Hakkında hayırlısı olsun, umarım istediğin olur. Öncelik her zaman gelecek olsun. Sosyal ağlar için sadece bir platform açık bırakır ara ara orada zaman geçirirsen daha iyi olur. Arada yorgunluğunu atarsın.
    Hakkında en güzeli olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel dileklerinizden dolayı çok teşekkür ederm umarım hepimiz için her şey çok iyi olur :))

      Sil
  2. @Ruhsuz atmaca yazmanın zamanı yoktur vaktiniz olduğunda yazın sadece içinizi dökmek için yazın her gün değil senede 1 yazın içinizi dökebilmek en iyisidir mevsimler değişiyor insanlar değişiyor güzel bir içerik teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için :))

      Sil
  3. Sen iyi ol da biz seni hep burada bekleriz canm takiptende cikmayiz meram etme :) önemli olan gelecegin, okulun. Daha sonra bize bol bol vakit ayirirsin 😘😘 Tabi biz yerimizde olursak 😁 öpüyorum seni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özlem ablam canım ablam her şey hepimiz için çok iyi olur inşallah güzel dileklerin için çok teşekkürler ❤️

      Sil
  4. Tatlı yorgunlar yaşıyorsun anladığım kadarıyla... Başlangıçlar çoğu zaman zordur, alışmak zaman alır. Sen de yakın zamanda yeni okuluna ve arkadaşlarına alışacaksın eminim.

    Rüyanda fenaymış bu arada :D Demek takipçiler azalarak uzaklaşıyorlardı :))) Kimbilir o gün blogla ilgili ne düşündün.

    Umarım herşey gönlünce olur. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumun ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim umarım hepimizin hayatı çok güzel şeylerle dolar bool sevgiler ❤️

      Sil
  5. Sosyal medya insanın vaktinden çok çalıyor. Ben de blog harici diğerlerine mesafeliyim şu aralar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kesinlikle öyle blogu da boşlamamak için çok uğraşıyorum ama maalesef..

      Sil
  6. Herşeyden önce geleceğin gelir canım.
    Hakkında hayırısı olsun.
    Bşz zaten buradayız :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel dileklerin ve yorumun için çook teşekkür ederm hepimiz için en güzeli olsun inşallah bol sevgiler :))

      Sil
  7. Öncelikle yeni hayatın için bol şans diliyorum. Umarım sınav stresini ve diğer engelleri kolay bir şekilde atlatırsın. Fikir almak istersen biz buradayız. Blog ailesi çok farklı bir şey bu nedenle sosyal medyada olduğu gibi takipten çıkma söz konusu olamaz bence. Bu konuda içini rahat tut ve hayatını yoluna sok öncelikle. Umarım dilediğin gibi olur her şey. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet umarım bir an önce hayatımı yoluna sokabilirim çünkü bu beni biraz zorluyor :)) Güzel dileklerin ve yorumun beni çok mutlu etti çok teşekkürler umarım her şey hepimiz için çok güzel olur :)))

      Sil
  8. Ben de aynı durumdayım bebeğim ya seni çok iyi anlıyorum. Adam akıllı bir plan yapmak lazım..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kesinlikle hayata yetişmek çok zor :))

      Sil
  9. Tatlı yorgunluklar bunlar,arada bir nefeslenmek için bloğumuzla meşgul olmak iyi oluyor tabii.
    Yeni okulunuzda hayırlı olsun.
    Bu arada rüyaların tersi olur derler ya..Takipcin artıyor bak :)Takipteyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de artık takipteyiiim :)) güzel yorumunuz ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim her şey hepimize güzel olur inşallah :)))

      Sil
  10. Merhabalar hayatta bazen değişiklikler yapmak zorunda kalıyoruz.Fakat zamanla bunlara alışıyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet insan her türlü değişikliğe alışıyor nasıl oluyorsa..

      Sil
  11. ayy hadi çok başarılar sanaaa, çok kolaylıklar, yorgunluklarının sonucu gelsiiin :) unutmayız seni bi kereeee sen ders rüyaları gööör :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy sevgili deep çok teşekkür ederim :))) umarım buraya sınav sonucumu mutlulukla sevinçle yazdığım günler de gelir :)) güzel dileklerin ve yorumun için koocaman sevgiler

      Sil
  12. Gönlünüzden geçen her durum gerçekleşsin inşallah iyi yönde olsun hayat akışınız ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler inşallah hepimizin 🙏🏻🙏🏻

      Sil