Bebak Makyaj Temizleme Mendili

By Gizem - 18:55



Herkese merhaba! Makyajını uzun uzun temizlemeye üşenenlerden misin ? Ben öyleyim :/ 

Son alışveriş yazımda (yazıyı okumak için buraya tık tık) bahsettiğim Bebak markasına ait Acı Badem Sütlü Makyaj Temizleme Mendili'ni bu yazımda detaylı inceledim. 

Makyaj temizlerken en büyük sıkıntım biraz sabırsız olduğum için hemen çıksın isterken kirpiklerimin tek tek benle vedalaşması...Bu yüzden bir süredir yeni bir makyaj temizleme rutini oluşturmaya çalışıyorum. Önce mendil sonra pamuk ? Temizleyici jel sonra mendil ? Derken hala deneme aşamasındayım 😅

Bebak markasının makyaj temizleme sütünü deneme fırsatım olmuştu ve çok memnun kalmıştım. Tek pamukla makyajını tamamen veya %85 çıkartabiliyordu. Bir indirim zamanı makyaj temizleme mendili arayışındayken 6 küsür lira indirimli bir fiyatı olan bu temizleme mendilini aldım. Bir aydan fazladır kullanıyorum.


VAATLERİ:

 


İZLENİMLERİM: 

Köpüklü sulu bir bitişi yok bu açıdan sevdim. Çok yorgun ve üşengeç olduğum günler direk bu mendille silmeye başlıyorum makyajımı çıkmayanları,kalıntıları da makyaj temizleme jeliyle yıkayarak arındırıyorum. Ya da önce makyaj temizleme jeliyle yıkayıp daha sonra makyaj temizleme mendili kullanıyorum pek bir şey değişmiyor.

Tatilde kullandığımda yüzümü aşırı derecede yakmıştı göz altımın yanmasından çok rahatsız olmuştum. Bir daha kullanmayacağımı düşünüyordum. Dün geç saatlerde eve gelince makyajımı silmek için tekrar şans vereyim dedim ve bu sefer yanma gibi bir durum olmadı. Makyajımı gayet güzel çıkardı. Memnun kaldım diyebilirim.

Yani genel olarak benim izlenimlerime göre tek başına makyajı çıkartmak için makyaj temizleme mendilleri pek yeterli değil. Ama başka bir ürünle desteklendiğinde pratik ve güzel. Zaman zaman göz yakabiliyor rahatsız olabileceklere duyurulur! Kokusunu beni pek rahatsız etmedi ama instagramda birkaç blogger da acı badem sütü kokusunun çok rahatsız ettiğini söylemişlerdi.

Memnun kaldım mı ? 10 üzerinden 5 verebilirim. Makyajı temizliyor,kirpik dökmüyor.Bu fiyata bu performans iyi. 

Bu ürün hakkında yorumlarım bu kadardı. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere hoşçakalınn :)) 



Bu blogtaki yazılar ve kişisel görseller 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu tarafından gerek cezai gerekse hukuki yönden korunmaktadır. Kullanılamaz,kopyalanamaz.
HERKESE SAĞLIKLI,HUZURLU,MUTLU BİR HAFTA DİLERİM..


Blogtaki bütün yazılar kendi düşüncelerim,yorumlarım ve izlenimlerimdir hiçbiri izinsiz kullanılamaz,kopyalanamaz.

  • Share:

You Might Also Like

16 yorum

  1. Maalesef ben hiç beğenmedim. Resmen mendiller kuru gibiydi. Bir daha da almam. Üstelik kokusu da çok rahatsız etti. Islak mendille temizlesem daha az cildimi tahriş etmiş olurdum sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokusu beni rahat etmedi ama kimyasalı az bir ıslak mendil daha iyi olabilir kesinlikle :))

      Sil
  2. Ürün hakkında hiçbir fikrim olmadan almıştım. Henüz kullanmadım fakat yorumlarını okuyunca biraz tedirgin oldum. Cildim hassas olduğu için bende de yanma yapabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. izlenimlerin neler ? Merak ettim doğrusu :)

      Sil
  3. Paraben ve alkol içermeyen bir ıslak mendil, ardından güzelce yıkamak,daha sonra gül suyu ve biraz bekletip durulayip nemlendirmek gibisi yokkk 😀 haha ay cok uzun oldu bu ama değil canmmm çünkü gül suyunu genelde unutuyorum 😀

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüz yıkama kısmını ben de kesinlikle atlamıyorum en önemli kısım benim için, yüzüm durulanmamış gibi hissediyorum :D

      Sil
  4. Bu ara gözlerim o kadar hassas ki, makyaj temizleme ürünlerinden kaçıyorum :) Bu ürünün sevildiğini biliyorum, makyajı çıkarmak zor geldiği için ben bazen makyaj yapmıyorum :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapması çok zevkli de eve gelince temizlemesi o kadar zor ki:(( Çok haklısın :)))

      Sil
  5. Bebak biliyorum ama daha önce kullanmadım.Her makyaj temizleme mendili her cilde iyi gelmiyor bir de ne yazık ki..

    YanıtlaSil
  6. Gül suyu çok iyi oluyor gece yatmadan önce son işlemi onla yapıyorum. Niveanın temizleme mendilini kullanmıştım ama pek hoşuma gitmedi.Bu ürünü de sayende öğrenmiş oldum teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba blogger arkadaşlarım sitenizin scriptini degiştirmek isterseniz Buradan en güzel temaları bulup ücretsiz bir şekilde bulup indirebilirsiniz

    YanıtlaSil
  8. Gözüme çarpmıştı ama alıp denemedim bu arada sayfanıza fatofotofan sayesinde ulaştım bende beklerim
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. ben de yakın zamanda sütünü kullanmaya başladım, kokusunu hiç sevmesem de performansından şimdilik çok memnunum :)

    YanıtlaSil