Gratis Bayram İndiriminden Aldıklarım | 2017

By Gizem - 21:24



Merhaba dostlarım! Aslında bu yazı için biraz geç kaldım farkındayım.İndirimin bitmesine son üç gün yine de mağazanın önünden geçerken veya hala alışveriş yapacaksanız fikir olur diye paylaşmak istedim sizlerle. 

 Normalde indirim günü Gratis'e koşardım ama bu defa süreyi biraz daha uzun tutmuşlar ben de dün gidip alabildim. İstediğim başka şeylerde vardı aslında ama hem ihtiyaç değildi sadece merakımdan alacaktım hem de fiyatları önce arttırıp sonra indirim yapmışlar gibi geldi bana. İndirimden aldığım far paletlerinde vs bazı ürünlerde yine indirimli hali 10 TL daha fazlaydı bazılarında. Bunu da göz önünde bulundurarak bir sonraki indirime bekleyebilir dedim ve alışverişi küçük çaplı tuttum. 

🔹Uzun zamandır saç maskesini kullanıp ikinci,üçüncü şişesini bitirdiğim için bu defa da şampuan ve saç kremini denemek istedim. Urban Care in her saç tipi için uygun Dökülme Karşıtı ve Güçlendirici saç bakım serisi. Biotin ve Keratin içeriyor.

**İkisinin de indirimli fiyatı 14.90 TL

🔹Çıktığından beri her zaman acaba alsam mı diye düşünüp her defasında amaan boşver dediğim şeydi kuru şampuan. İki güne bir mutlaka yıkarım saçlarımı. Günü birlik yağlanan bir yapısı olmasa da kuru saç tiplerine göre ikinci günün sonunda artık saç sönmüş ve yağlanmaya başlamış oluyor. Hele maşa yaptığım veya düzleştirdiğim günler elim sürekli saçıma gittiğim için ertesi güne zor çıkıyor o saçlar 😂
**İndirimden 22.90 gibi bir fiyata aldım.Daha kullanmadım ama Türkiye'deki en iyi kuru şampuan olarak çoğu blogger/youtuber Batiste markasını öneriyor kullanıp memnun kalmayan görmedim umarım ben de iyi sonuç alırım 😊




🔹Bu aralar makyaj temizleme düzenimi değiştirmeye çalışıyorum. Üçüncü şişesini bitirdiğim Garnier Çift Fazlı Micellar Suyundan artık vazgeçmek üzereyim. Pamukla yavaş yavaş oval hareketlerle temizlememe rağmen her gün her gözümden üç dört tane hatta daha fazla kirpik dökülüyor ve maskaralarım kirpiklerimden doğru düzgün çıkmıyor. Önce makyaj temizleme mendiliyle kabaca temizleyip sonrada temizleme jeliyle yıkamak daha iyi geldi şu sıralar. Denemek amaçlı Bebak markasının Acı Badem sütlü Makyaj Temizleme Mendilini aldım. Sütü çok güzeldi bence mendili de güzeldir.
**İndirimden 6-7 TL gibi bir fiyata aldım.




➤Bir de her alışverişin olmazsa olmazı kare göz pamuklarından iki tane sepetime atıp alışverişimi bitirdim. 



Benim bayram indiriminden Gratis alışverişim bu kadardı. Ürünleri kullandıktan sonra detaylı inceleme yazıları mutlaka yazacağım. 

💥Bu aldıklarım arasından sizin kullandığınız var mı, siz bu indirimi boş mu geçtiniz değerlendirdiniz mi ben de merak ediyorum yorumlara bırakırsanız sevinirim 😍




Bu blogtaki yazılar ve kişisel görseller 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu tarafından gerek cezai gerekse hukuki yönden korunmaktadır. Kullanılamaz,kopyalanamaz.
HERKESE SAĞLIKLI,HUZURLU,MUTLU BİR HAFTA DİLERİM..


Blogtaki bütün yazılar kendi düşüncelerim,yorumlarım ve izlenimlerimdir hiçbiri izinsiz kullanılamaz,kopyalanamaz.

  • Share:

You Might Also Like

18 yorum

  1. Hiç ihtiyacım olamdığı için ben bu indirimi es geçtim, tabi mağazanın içine girsem yine alacak bir şey bulurdum ama girmedim :) Batiste'in kuru şampuanından 2-3 şişe bitirdim saçlarım yağlıyken. Harikadır, çok memnun kalmıştım. Hepsini güle güle kullan! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsan mağazaya girince hiç yoktan alacak bir şey mutlaka buluyorr gitmemekle çok iyi bir karar almışsıın :)) Çok teşekkür ederiim ♥

      Sil
  2. Güle güle kullan canım ^^

    YanıtlaSil
  3. Genel ihtiyaçları almışsın daha ne olsun güle güle kullan güzellikle...

    birsenle.com

    YanıtlaSil
  4. Harika ürünler, özellikle sampuana bayıldım 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sabırsızlıkla kullanmayı bekliyorum Urban Care ürünlerinden çok memnunum saçı yumuşacık yapıyor ♥

      Sil
  5. İndirim dönemlerini seviyoruzzzzzzzz :) Daha ne hazineler var acaba bakmak lazım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denenmemiş bir sürü şey var ohooo :))

      Sil
    2. Ben bu bayram dönemi indirimini ne yazık ki es geçtim.2 çocukla zor gezip bakmak..Gezenlere ohhhhh sefanız olsun diyeyim :)

      Sil
  6. Hayrli olsun yeni ciciklerinnn 💕😘

    YanıtlaSil
  7. Hayirli olsun, gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
  8. Ben de faydalandııım:)) Loreal Paris'ten allık aldım. Normalde çok pahalıydı:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne iyi yapmışsıın güle güle kullan :))

      Sil
  9. Güle güle kullan hepside güzel ürünler :)

    YanıtlaSil