Loreal Paris Infallible 2 Step Çift Taraflı Likit Ruj

By Gizem - 00:39

                                                                           
                            



        Merhaba! Bu yazıda kullandığım en kalıcı ve uygun fiyatlı rujlardan birini inceledim. Bir seneden fazladır elimde olan bir ürün. Bu likit mat rujların popüler olmaya başladığı dönemlerde bir arayış içindeydim. İndirim zamanı öneri üzerine Loreal markasının Infallible 2 Step adlı çift taraflı bu rujunu denemek istedim. Almadan önce bir hata yaparak elimin üzerinde denemiştim. Rengi çok güzeldi,tatlı bir pembeydi ve o kadar kalıcıydı ki ben o elimi yıkadım,ıslak mendille sildim yine çıkmadı! İşte aradığım ürün bu diye düşündüm ama..

                                                                       
                             

         Renginde hata yapmıştım. Eve gelip sürdüğüm zaman hayal kırıklığına uğradım. Dudaklarımla neredeyse aynı renkti. Ve elimde durduğu gibi durmuyordu. Önceden altına nemlendirici sürdüğüm zaman çok uzun süre bir türlü matlaşmıyordu,sürmezsem dudaklarımı aşırı derecede kurutup pul pul döküyordu. Evet çok ama çok kalıcı tamamen dudaklarınızla bütünleşiyor ancak dudak çizgilerine dolma yapıyor ve döküldükten sonra tazelediğiniz zaman tuhaf bir görüntü çıkarıyor,yapış yapış yapıyor.

                             

            Ruj iki aşamadan oluşuyor. İlk olarak ruju sürüyorsun yarım dakika kadar bekledikten sonra ikinci aşama olarak kapaklı kısmından çıkan beyaz kısmı rujun üstüne geçiyorsun. İkinci kısım rujun parlamasını sağlıyor fakat ben ikinci aşamayı pek uygulamıyorum ürünü aldığım amaçla mat şekilde kullanmaya çalışıyorum.

       Rujun yapısı rengi aslında gayet hoş ama ben ne yaptıysam memnun kalamadım,kendisi sevdiğim rujlar arasına giremedi. Bir kaç kişiden daha memnuniyetsiz yorum duyunca ruj hakkındaki fikirlerim netleşti diyebilirim ama benim açımdan en büyük etken dudaklarımla aynı renkte olmasıydı. Eğer çok seveceğim bir renk olsa diğer sorunları göz ardı edebilirdim belki :)
Sizin ilk önceliğiniz rujun kalıcı olmasıysa eğer gerçekten çok çok kalıcı, güçlü bir makyaj temizleyici ile anca çıkıyor :)





          Ürün hakkındaki yorumlarım benim bu kadar,bu renkten başka bildiğim kadarıyla birkaç renk seçeneği daha var almadan önce denemenizi öneririm :)))

                      SİZİN EN SEVDİĞİNİZ MAT RUJLAR HANGİSİ ÖNERİNİZ VAR MI?❤




Bu blogtaki yazılar ve kişisel görseller 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu tarafından gerek cezai gerekse hukuki yönden korunmaktadır. Kullanılamaz,kopyalanamaz.
HERKESE SAĞLIKLI,HUZURLU,MUTLU BİR HAFTA DİLERİM..


Blogtaki bütün yazılar kendi düşüncelerim,yorumlarım ve izlenimlerimdir hiçbiri izinsiz kullanılamaz,kopyalanamaz.

  • Share:

You Might Also Like

4 yorum

  1. Yanıtlar
    1. Yahu çok çok teşekkür ederim desteğin için hoşbuullduum :))

      Sil
  2. Hosgeldinnn daha yenisin galiba memnun oldum :) bu renk rujuda begendim.Blogumada beklerim canm benm 💕😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende memnun olduuum 😍 hemen uçuyorum blogunuza ❤❤

      Sil