Bu Haftasonu Ne İzlesem ?

By Gizem - 11:30

Merhaba dostlarım! Aslında girmiş olduğum başlıkla yazıya başlamış oldum bile. Havaların da ısınmasıyla yapabileceğimiz bir sürü aktivite olsa da ben bu hafta sonu evde/yolda olacağım canım da bir şeyler izlemek istiyor diyorsanız veya yeni dizi/film keşfetmeyi sevenlerdenseniz yazıma hoşgeldiniz :))

1)İlk olarak güzel bir dizi önerisiyle başlayalım:
     
SENSE8




Kendisi bir amerikan bilimkurgu dizisi. 2 Sezonluk dizinin toplamda 23 bölümü mevcut. Bölüm uzunlukları yaklaşık bir saat.
Dizi bir saati de dolu dolu geçirtiyor size. Peş peşe izleyip bitirmek isteyeceksiniz o derece :) İlk bölümlerden dizinin senaryosunu,mantığını anlayamayabilirsiniz ama yarattığı merak ve gizemi çözme duygusu sürükleyiciliği sağlıyor. Birbirinden farklı, alakasız yerlerde,çok farklı hayatlar yaşayan sekiz kişinin birbirleriyle olan bağlantısını izliyoruz. En azından bir bölüm şans verseniz pişman olmayacaksınız :) Dizinin izleyip de beğenme oranı %97

2) Uzun soluklu bir diziye başlayamam, haftasonu hemen izlemelik bir şeyler olsun diyorsanız film önerisi yapayım o halde:

 PREDESTINATION




Üzerinden baya bir zaman geçti bu filmi izleyeli. Fakat aramızda izlemeyenlerin olduğunu düşünerek bu yazıya bu filmi eklemeliyim diye düşündüm..Kendisi biraz beyin yakıcı,hatta baya bir beyin yakıcı! Paradokstan bahseder,olay örgüsünü çözmeye başladığınızda ağzınız açık kalır benden söylemesi :) İzleyin,izlettirin dostlar! Film benim için 10/8 alır :)


KIZ KARDEŞİMİN HİKAYESİ 




2009 yapımı,Jodi Picoult'un aynı adlı romanından uyarlama bir film.Lösemi hastası ablasının tedavisi için laboratuvar ortamında özel hazırlanmış genlerle dünyaya gelen bir çocuk düşünün,Anna. Üç yaşından beri ameliyatlara giriyor. Belli bir yaşa kadar durumundan şikayetçi olmayan Anna için bazı şeyler bir süre sonra değişiyor..
Ağlayabilirsiniz,hazırlıklı olun! :)

BOONUUUS! FRIENDS ⬇⬇⬇ Anlatmaya gerek yok :))





Bu blogtaki yazılar ve kişisel görseller 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu tarafından gerek cezai gerekse hukuki yönden korunmaktadır. Kullanılamaz,kopyalanamaz.
HERKESE SAĞLIKLI,HUZURLU,MUTLU BİR HAFTA DİLERİM..


Blogtaki bütün yazılar kendi düşüncelerim,yorumlarım ve izlenimlerimdir hiçbiri izinsiz kullanılamaz,kopyalanamaz.

    • Share:

    You Might Also Like

    6 yorum

    1. Predestination gercekten de güzel :)

      YanıtlaSil
    2. Predestination'u çok duymuştum ama bir türlü izleyemedim, bu yorumdan sonra çok merak ettim en kısa sürede bakacağım! Kız Kardeşimin Hikayesi ve Friends'i ben de severim ♥

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. İzledikten sonra sen de benim gibi eğlenirsin inşallah :)))

        Sil
    3. Bütün önerilerini daha önce izlemiş biri olarak mutlu oldum zevklerimizin aynı olduğunu görünce. Sense8 dizisini yarım bırakmıştım. Bana başlarda oldukça ilginç bir kurgusu varmış gibi gelse de daha sonra fazlasıyla klişe ögeleri barındırdığını düşünmeye başladım. Bu nedenle içimden devam etme isteği gelmedi. Predestination filmi ise çok ilginç, sürükleyici ve şaşırtan bir film. Oldukça ilginç bir kurguya sahip. Mutlaka izlenmeli.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Ayy zevkimiz aynı mıymışş mutlu oldum okuyunca :)) sen de yap bir öneri yazısı ben de izleyeyim senin beğendiklerini ❤️

        Sil