Günlükten Kopma Sayfalar

By Gizem - 23:42


Herkese merhaba dostlarım! Yaklaşıp 26 günlük bir aradan sonra yazı yazmak için buradayım. Hayatın inişi ve çıkışı arasında kaybolmuştum. Her şeyi kaybedin,unutun ama kendinizi unutmayın arkadaşlar!

Psikolojik,ruhsal,bedenen her anlamda çökmüş bir dönemde olduğum için kafam yerinde değilken maalesef yazı yazmaya cesaret edemedim. O kadar çok düşünce vardıki kafamda taşıyamıyordum artık. Bu yazıyı kendime armağan ediyorum. Çoğunuzun okuyunca sıkılacğı bir yazı olacak muhtemelen ama okuyan sayısını değerlendireceğim bir yazı olmayacak. Kendime bir iz bırakacağım bu yazıyla..

Üç-dört aydır yaşadığım kendini iyi hissetmeme,mantıklı kararlar alamamanın "çürük meyvesini" verdim 25 Aralık 2017 günü. Yangına körükle gitmedim resmen o yangını başlattım ve kendimi içine attım.

O günden itibaren hissettiğim üzüntü ve depresyon hali her geçen gün artıyordu. İçimden taşıyordu. Her yerimden ateş fışkırıyormuşta,dokunsam yakacakmışım gibiydi. Kendimi tanıyamıyordum,görmüyordum. Hiçbir şey görmüyordum.

Devam eden sorunlara rağmen çok şükür aklım başıma geldi de yangının içinden bir şekilde sağ salim çıkabildik.

2 Ocak 2018 tarihinde belkide asla dinmeyecek sinir ve öfkenin başlangıcı olduğundan habersiz bir olay yaşadım. Kendini yine bir şey zanneden insanların hayatıma dahil olmaya çalışmasının sinirini yaşadım. Boş insan mı desem ne desem bilmiyorum. Asla sizi ilgilendirmeyen konulara burnunuzu sokmak yerine keşke kendi hayatınıza yönlenseniz bizlerle uğraşacağınıza kendi sorunlarınızı falan halledersiniz.
Sinirim,öfkem bir türlü dinmiyordu. Yediğim dost kazığı ve olayın verniş olduğu psikolojiden dolayı ne zaman düşünsem tavana kadar dolup taşıyordum. Fazla uzatmayacağım,sinirim geçti,kin tutmam ama şuna da gönülden inanıyorum ki yaşattığını,kınadığını yaşamadan ölmeyeceksin.

Bir türlü düzlüğe çıkamamış sürekli iniş çıkışlar içindeydim geri kalan birkaç gün boyunca da. Yavaş yavaş düzeleceğine kendimi inandırmıştım fakat sanki zaman benim inadıma her zamankinden yavaş akıyordu.

Özlem duyduğuma kavuştum,kendimi buldum,onda.

Yavaş yavaş düzlüğe çıkma vakti gelmişti. Düzeliyor sanırım her şey.

Bu dönemlerimde her zaman bana destek olan,fikrini,omzunu benden asla 
İesirgemeyen her türlü halimi hoşgörüyle karşılayan,ailem gibi olan canım arkadaşlarıma minnettarım. Yapılan iyilik asla unutulmamalı. Bu yazımda onlara da yer vermeyi kendime bir borç biliyorum. Her ne kadar konuşmamayı,yalnız kalmayı tercih etsem de yaşadığım her şeyi saniyesine bilen,ne olsa onlara koştuğum iki kişi varki,herkese susarken onlara konuştu içim. Haklarını ödeyemem.

Böyle anlarda yalnız kalmayı çok seviyorsun Gizem. Ama hayatı o kadar çok askıya alıyorsun ki. İyi bir şey mi kötü bir şey mi bilmiyorum. Bütün her şey siyah beyaz oluveriyor. Çekiliyorsun hayattan. İnan doğrusu ne hala bilmiyorum...

İyilikte unutulmaz kötülükte. Bu böyle biline. Herkes kalbinin ekmeğini yer..

Uykuya bağımlı hale geliyorsun Gizem. Sanki uyudukça unutacaksın,sileceksin hafızayı! Psikolojinle birlikte vücudunda sıfırlanıyor. Uyurken fabrika ayarlarına falan dönmeye çalışıyor sanırım?

13 Ocak 2017 En güzel..

Saçlarını kestirmeye devam mı yoksa uzatacak mısın Gizem? Rengi ne olacak? Uğraşma saçlarınla Gizem hemen sarma saçlarına. Bak küsecekler sana! Bütün üzüntüyü çıkartma artık onlardan!!!!!

2018 Yılında hedeflerine,hayallerne ulaşırsın umarım.. Her şey düzene girsin istiyorsun,çabalamaya devam. Kendini,hayatını her şeyi sevmeye bak! 

Kendimi çok yorgun ve yaşça sanki çok ilerlemiş hissediyorum. Ailevi vs her şeyin çok yoğun olduğu dört beş ay bıraktım geride..Hayırlısı olsun.




Bu blogtaki yazılar ve kişisel görseller 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu tarafından gerek cezai gerekse hukuki yönden korunmaktadır. Kullanılamaz,kopyalanamaz.
HERKESE SAĞLIKLI,HUZURLU,MUTLU BİR HAFTA DİLERİM..


Blogtaki bütün yazılar kendi düşüncelerim,yorumlarım ve izlenimlerimdir hiçbiri izinsiz kullanılamaz,kopyalanamaz.

  • Share:

You Might Also Like

7 yorum

  1. umarım gelecek günler çok daha iyi şeyler getirir sana gizem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah hepimiz için çok güzel bir yıl olur çok telekkür ederim :))

      Sil
  2. İnsan, her daim bu sınavlardan geçiyor maalesef.. hep en yakınlardan geliyor ki sınav, daha ağır bir ivme kazandırıyor hayata bakışa. Önceleri uyku iyidir ama çözüm ve iyileştirme odaklıysa. Sonrası çorap söküğü gibi gelir. Atlatmışsınızdır eminim, benimki sadece geç kalmış bir dokunuş.. burdayım, burdayız.. hepimiz aynıyız. Şifalı sevgi gönderiyorum size...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bu yorum bana çok iyi geldi çok içime dokundu,burada olduğunuzu bilmek insana iyi geliyor,şifalı sevginiz güzel yorumunuz için tekrar teşekkürler :))

      Sil
  3. Yorumunuz için teşekkür ediyorım en kısa zamanda göz atacağım :))

    YanıtlaSil