Maybelline Age Rewind Kapatıcı

By Gizem - 22:14

    

 Merhaba dostlarım! Bu yazıda Maybelline markasının Age Rewind kapatıcısından bahsettim,iyi okumalar :)

    Bu kapatıcı ilk çıktığı an koşarak gidip alanlardan biri de benim. Aldıktan sonra evde farklı kapatıcılar olduğu için açmamıştım. Ve o ilk çıktığı bir ay içinde süngerinden dolayı iltihaplı sivilcelere vs yol açtığı söylendi. Bir çok blogger ve youtuber da bu tarz izlenimler alınca bir kaç kez süngeriyle denedikten sonra korkuya kapılarak ben de süngerini çıkardım. 

   Süngerini çıkarma işlemi çok kolay, elinize bir cımbız alın ve kenarlardan çekin, hiç parçalanmadan yırtılmadan çıkarttım bir kenarda duruyor belki geri takarım bir işe yarar falan diye.(Hiç sanmıyorum) Süngersiz nasıl kullanıyorum ? 




   Başlığını döndürdükçe ucundan kapatıcı gelmeye başlıyor. İstediğim kadar ürün gelene dek döndürüyorum. Ürün çıktıktan sonra bazen direk süngerimi ucuna batırıp direk süngere alıyorum bazen elimin dışına sürerek elimden azar azar süngerle alarak uyguluyorum fondöten gibi. 
Hiçbir zorluğu olmuyor oyalayacak bir işlem değil çünkü bir kaç saniyeyi alıyor. 


  Bende ki light rengi. Sarı alt tonlu bir ürün. Cildimle tamamen bütünleşiyor. Göz altı problemim,halkalarım,morluklarım vs yok. Daha aydınlık,pürüzsüz bir görünüm istediğim zaman, burun kenarlarındaki vs kızarıklıkları kapatıp renk eşitlemek için ya da çıkan sivilceleri kapatmak amaçlı kullanıyorum. Göz altı problemi olanlar için bu ürün tam sizlik diyemem, deneyimlemediğim bir şeyi önermek istemiyorum. Ama çok hafif ince bir ürün. Ağır bir kapatıcılığı yok ama ciltle çok güzel bütünleşip doğal duruyor. Fotoğraflara yansıtamıyorum ama o kadar pürüzsüz duruyor ki.

 

   Ben alalı 6-7 aydan fazla oldu fotoğraftaki kadar kullanabilmişim ürünü. Göz altlarınız varsa daha çok ürün harcarsınız ama en azından sizlere de 6-7 ay çok rahat yetecek bir kapatıcı bereketli maşallah :))

   Biterse bir daha alır mıyım? Alırım. Çok seviyoruuum. Daha iyileri yok mu ? Var. Ama indirimden 15 TL ye alınabilecek gayet güzel bir kapatıcı.



Bu blogtaki yazılar ve kişisel görseller 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu tarafından gerek cezai gerekse hukuki yönden korunmaktadır. Kullanılamaz,kopyalanamaz.
HERKESE SAĞLIKLI,HUZURLU,MUTLU BİR HAFTA DİLERİM..


Blogtaki bütün yazılar kendi düşüncelerim,yorumlarım ve izlenimlerimdir hiçbiri izinsiz kullanılamaz,kopyalanamaz.

  • Share:

You Might Also Like

19 yorum

  1. Bu ürünle ilgili bir başka yazıda yine şu sünger olayından bahsedilmişti.O da olaymış tam olacakmış demek ki..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süngerle kullanıp memnun kalan bir sürü blogger arkadaşım var,tabii cesaret edebilene ben cesaret edemedim çıkarttım:))

      Sil
    2. En pratik kullanım herkesin en rahat kullandığı kullanımdır :)

      Sil
  2. Cok ovuyorlar bunu alacagim galiba:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım sen de memnun kalırsın ben çok seviyorum :)

      Sil
  3. ben de severek kullanıyordum ama kaybettim ya :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Makyaj malzemesi çok olunca oluyor öyle şeyler :))

      Sil
  4. Benim göz altlarımda yağ bezeleri çıkardı maalesef ki :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay çok fazla kişi de duyuyorum bunu süngerini çıkartmış mıydın?

      Sil
  5. Benim bayılarak kullandığım bir ürün :) :)

    YanıtlaSil
  6. göz altında probleminiz yoksa ne şanslısınız, problemsizse az kullanmak en iyisi cildiniz için. denenecekler listesinde, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de az kullanıyorum bu yüzden :))

      Sil
  7. Yaş aralığı oluyor mu bunda .Sen beğendiysen bir denemek lazım..

    YanıtlaSil
  8. Merhaba! :) Blogunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım. Sizide kendi bloguma beklerim,takip ederseniz mutlu olurum 💎 www.nurundelidolublogu.tk 💎

    YanıtlaSil