L'Oréal Paris Colorista | Ilk Izlenim

By Gizem - 21:49

   

   Merhaba dostlarım! Bu yazıyı yazmak için aradan bir kaç gün geçmesini bekledim,artık tamamen bir ilk izlenim yazısı oldu. Kendi deneyimlerimi ve fikirlerimi yazıya aktarmaya çalıştım,iyi okumalar :)



   İki önceki alışveriş yazımda aldığım Loreal'in Colorista Washout serisinden Burgundy boyasını kullanmak için sabırsızlanıyordum. Alışveriş yazım için tık tık.Aldıktan bir kaç gün sonra saçımın kulak arkasında bir tutamından denemeye karar verdim. Çok az bir saçla başlamıştım ve rengi o kadar güzeldi ki bayıldım boyar boyamaz.(Üstteki fotoğraf ) Arkadaşlarımda ertesi gün benimle aynı fikirdeydi,rengi sarı saçlarım arasında çok güzel durmuştu.



     Ama ne yazık ki ilerleyen günler de beklediğim gibi çıkmadı ve canımı sıktı. Kutunun üstünde yazan 7-15 yıkamaya kadar dayanıklı olması beni umutlandırmıştı,bir ay kadar saçımda kalacağını düşünmüştüm. Maalesef ilk yıkamada saçımdaki boya neredeyse tamamen aktı.(Yukarıdaki ikinci fotoğraf) Hevesim kırılsa da tekrar boyadım ve tekrar aynı sonucu aldım. Fotoğrafta ışığın etkisiyle olduğundan daha yoğun bir renk çıkmış aslında farkedilmiyoe bile,tamamen aktı.Daha sonra İnternette Loeralin broşüründe 1-2 hafta dayanıklı olduğunu okudum. 7-15 yıkama arası dayanacağını söyledikleri saç haftada iki kere saçını yıkayan bir insanda 10 gün dayansa 5 hafta giderdi,ama asla dayanacak gibi değil. Saçımı aktıkça tutam tutam boyasam mı yoksa tek seferde bütün saçıma mı uygulasam hala kararsızım. Bir tutamını aktıkça boyamak hem sürekli boyayı kullanmamı sağlar hemde uzun vadeli,maliyetsiz bir görünüm elde etmiş olurum. Ama tüm saçı boyamaya biraz heveslendim ve kafam karışık. Benim ilk izlenimlerim bu şekilde bir sonraki yazımda boyanın nasıl uygulanacağını,yıpratıp yıpratmadığını yazıp,içeriği hakkında detaylı bilgiler vereceğim, tüm saçı boyamaya karar verirsem eğer daha deneyimli olduğum bir yazıyla karşınızda olacağım. Şimdilik görüşlerimi sizlerle paylaşmak istedim.



Bu blogtaki yazılar ve kişisel görseller 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu tarafından gerek cezai gerekse hukuki yönden korunmaktadır. Kullanılamaz,kopyalanamaz.
HERKESE SAĞLIKLI,HUZURLU,MUTLU BİR HAFTA DİLERİM..


Blogtaki bütün yazılar kendi düşüncelerim,yorumlarım ve izlenimlerimdir hiçbiri izinsiz kullanılamaz,kopyalanamaz.

  • Share:

You Might Also Like

26 yorum

  1. Canmm ben cok severim.bu sekilde 😀 cok begendim.Bence tamamini boyama.Aralara bu şekilde balyaj gibi yap :) 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay bende balyaj istiyorum dediğin gibi ama beceremiyorum kendim maalesef :( çok teşekkür ederim 💕

      Sil
  2. Renkli boyalar her zaman çabuk akar, onca yıllık kuaförüm daha buna bir çözüm bulunabildigini görmedim. Yurt dışından en pahalı boyalarıda getirsen durum aynı 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunu Okuyunca içim rahatladı gerçekten çok büyük hayal kırıklığına uğradım o ilk yıkamadan sonra yas tuttum 😂

      Sil
  3. bizde kızım için günlük boyalardan almıştık ama markasını hatırlamıyorum, ilk spreyde çok güzeldi renk fakat kuruyunca neredeyse hiç kalmadı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beklentiyi karşılamayınca insanın hevesi de kaçıyor zaten :((

      Sil
  4. Gayet güzel olmuş :) bence de hepsini boyama ama ;)

    YanıtlaSil
  5. bütün saçına uygulama gibi bir hata yapma :) yarım yarım akabilir riskli birazcık. canın istediğinde boyayı uyguladığın bölüme tekrar uygulamayı sürdürebilirsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım tutam tutam aktıkça uygulayacağım yorum ve tavsiye için teşekkürler 💕

      Sil
  6. Canımm çok yakışmış yaa böyle kalsın bence de 😊

    YanıtlaSil
  7. ben de çok beğendim, en sevdiğim şey renkli saçlar. yazın ben de uygulayabilirim ama saçlarımın yıpranamsından korkuyorum çok çünkü gözüm gibi bakıyorum onlara :) diğer yazıyı bekliyorum o zaman sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yıkadığım an saçlarım yumuşacık oldu Loralin bütün boya ve açıcılarında aynı şeyi gördüm bu konuda çok memnunum :))

      Sil
  8. Bütün saçını boyamaaa:))) Böyle güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  9. Bence de tamamını boyama pişman olma riskin yüksek,acaba ombre gibi mi yapsan akınca tüm saçtaki gibi göze de batmayabilir rengi güzel ama keşke daha uzun süre kalsaydı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ombre tarzı bir şeyi beceremediğim için tüm saç hakkımı kullanacağım sanırım :))

      Sil
  10. Ben kalıcı olanını aldım büyük hata etmişim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa bende çok memnunum renginden kalıcı olanını almayı düşünüyordum 🤔

      Sil
  11. Tamamına gerek yok bence gayet güzel olmuş:))

    YanıtlaSil
  12. peki sona ne yaptın kii yaa :)

    YanıtlaSil
  13. düşünüp cesaret edemediğim şeylerden biri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyleydim ama akacağını bilince insan rahatlıyor :))

      Sil