Loreal Paris 3 Etkili Cilt Düzgünleştirici Temizleme Jeli

By Gizem - 11:26

     




     Merhaba! Bu yazıda inceleyip,yorumladığım ürün Loreal Paris markasına ait Üç Etkili Cilt Düzgünleştirici Temizleme jeli.

    Makyaja ilk başladığım andan beri makyaj temizleme jelleri bende bir alışkanlık haline gelmiş durumda.Yüzümün tamamen temizlendiğini,arındığını hissediyorum psikolojik olarak 😄

   Benim elimdeki ürün Normal ve karma ciltler için olanı.
  VAATLERİ:
♣Cildi arındırır.
♣Gözenekleri temizler.

♣Cildi tazeler.
♣Temizleyici aktifler ile zenginleştirilmiş transparan yüz yıkama jeli gözenekleri temizler ve yoğun bir ferahlık sağlar.


       Şimdi gelelim vaatleri gerçekten yerine getiriyor mu? Ne işe yarıyor? konusuna..


Temizleyici jeli kullanmadan önce cildinizin ıslak olması gerekiyor.
 Önce yüzümü yıkıyorum,jeli avuçlarımda köpürtüyorum yüzümü jelle yıkıyorum.Göz kullanımı için uygun bir ürün herhangi bir sorun yaratmaz.

      Waterproof maskaralar veya normal maskaraları kirpiklerimden çok güzel bir şekilde çıkarıyor ve kirpiklerimi hiç dökmüyor.Ağır makyajların %75 ini gayet iyi çıkarırken doğal,günlük makyajları %85 hatta 90 diyebileceğim kadar temizliyor. Gözeneklerde gözle görünür bir temizlenme olsada siyah nokta vs. temizleyici bir ürün değil orta seviyede beklentiyi karşılıyor.Yıkadıktan sonra cildi yumuşacık yapıyor ve bir süre parlaklığını koruyor.Kokusu ise gerçekten temizlenmiş hissettiriyor! 


      Cildim yağlı da denemez kuru da T bölgesi hafif yağlı karma bir cildim var. Bir kaç blogta da okuduğum gibi bendeki tek olumsuz yanı dudak kenarlarımda ve yüzümde kuruluk yaptı ve kabuklanıp kalktığını gördüm. Deriyi yenileme,ölü deriyi atmak amaçlı iyi midir o konu da biraz kararsız kalsam da sanırım ürün artık nemlendirici ile set halinde satılıyor. Yani kullandıktan sonra üstünde nemlendirici geçince hiç bir sorun kalmıyor!♥

  AŞAĞIYA YORUM BIRAKIRSANIZ SEVİNİRİM, İYİ GÜNLER ♥




Bu blogtaki yazılar ve kişisel görseller 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu tarafından gerek cezai gerekse hukuki yönden korunmaktadır. Kullanılamaz,kopyalanamaz.
HERKESE SAĞLIKLI,HUZURLU,MUTLU BİR HAFTA DİLERİM..


Blogtaki bütün yazılar kendi düşüncelerim,yorumlarım ve izlenimlerimdir hiçbiri izinsiz kullanılamaz,kopyalanamaz.

  • Share:

You Might Also Like

13 yorum

  1. Bu tarz ürünler benimde cildimde kabuklanmaya sebep oluyor, sinir oluyorum. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok sinir bozucu bir şey,yüzü nemlendirince çok sıkıntı olmuyor ama bir ürünü başka bir ürünle desteklemek o ürünün pek yeterli olmadığını gösteriyor :D

      Sil
  2. Yazıyla tam alakalı değil ama Waterproof maskara görünce birden aklıma geldi. Normal maskarayla arasında ne gibi bir fark var? Daha mı yoğun gösteriyor kirpikleri? Ben bu konularda biraz cahilim de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım estağfurullah cahillik olur mu hiç :) Waterproof maskaralar suya dayanıklı oluyor gün içinde akma olayı sıfıra yakın oluyor ve kaliteli markaların ürünleri yani genelde çok pahalı olanlar havuza girdiğin zamanlarda dayanıyor sadece bu kadar.Ama günlük kullanımda kirpiklerden çok zor çıkıyor.Yoğun gösterme gibi bir işlevi yok ♥

      Sil
  3. Bu temizleyiciyi ilk kez gördüm.Ağız çevresinde kuruluk yaptığına göre bana da uygun değil sanırım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun değilim diyemem ama ciddi anlamda bir kuruluk yapıyor tercih sizin tabikii 💕

      Sil
  4. dudak kenarlarında kuruluk yaptıysa uzak dur o üründen :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin mantığından giderek ürün ziyan olmasın diye bitene kadar kullanacağım :D

      Sil
  5. keşif etkinliğinden buldum sizi. Bu temizleyiciyi ilk kez gördüm yağlı bir cildim var bende de kuruluğa sebep olur mu acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bu soruya nasıl bir yanıt versem bilemedim sizi yanlış yönlendirmek istemem fakat çok kuru sayılmayan yağlı da olmayan bir cildim var gün boyunca yüzümde hiçbir nem ihtiyacı hissetmezken bu makyaj temizleme jelini kullandığım an yüzüm gerilip kaşınmaya ve soyulmaya başlıyor,tercih sizin :))

      Sil
    2. ben biraz daha araştırayım o zaman :)

      Sil
  6. Merhaba nerden aldiniz acaba benim cok memnun kaldigim fakat bir daha bulamadigim bir jel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba bu benim geçen seneden bir yazım artık satışı yok maalesef :)

      Sil