The Falsies Push Up Angel Maskara

By Gizem - 18:40


     Maybelline'nin Türkiye'ye bir kaç ay önce gelen 'The Falsies Push Up Angel' Maskaranın olumlu ve olumsuz yanlarını yazmayan bir ben kaldım sanırım 😄
     İlk çıktığı zaman Gratis mağazası açılır açılmaz kar kış demeden sabahın köründe gidip aldığım maskaradır kendisi :) 
     Maskaralar göz makyajının olmazsa olmazı sayılır. Peki bu maskaralardan beklentilerimiz nelerdir? Uzatsın,kıvırsın,dolgunluk versin,dökülmesin,akmasın,yapıştırmasın... The Falsies Push Up Angel bu beklentilerimizden hangilerini karşılıyor hangilerini karşılamıyor bu yazımda bunlardan bahsedeceğim.

     Push Up Angel'ı ilk açtığınız anda kısa küçücük plastik fırçasıyla 'Bu ne yapabilir benim kirpiklerime' düşüncesini yaratmıyor değil. 
     Kirpiklerime ilk sürdüğüm anda keşke daha önce çıksaymış bu maskara demiştim. Daha sonra bazı günler kirpiklerimi yapıştırdığını farkettim.
☼Kirpik dibinden sürmeye başlandığı zaman kirpikleri yapıştırdığını gözlemledim. Önce uçlara sürüp daha sonra kirpik diplerinden uçlara doğru tarar gibi yapıyorum,çok iyi bir sonuç alıyorum.
☼Sabahtan akşama kadar bende hiç dökülme,akma vs yapmadı bu konuda çok beğendi I Love Extreme den çok çekmiştim ama Push Up Angel sorunsuz 👍
☼İkinci katı sürme ihtiyacı diğer maskaralar hissetirebiliyor fakat bu maskarada ikinci kat sürmüyorum, birinci kat fazlasıyla uzatıyor ikinci katı sürdüğüm zaman örümcek görüntüsü alıyorum ve bu benim hoşuma gitmiyor :) 
Dolgunluk veriyor ancak asıl işlevinin uzatıp,tek tek ayırması olduğunu düşünüyorum.



Dolgunluk vermek açısından bir numara diyemem bence maskaranın işlevi kirpikleri tek tek ayırarak uzatmak,dolgunluk arayanlar bir daha düşünsün :) 
Gratis-Rossman gibi yerlerde indirimsiz fiyatı 30 TL civarı olması gerek ben indirimden 21 TL ye almıştım bir çok internet sitesinden de aşağı yukarı bu fiyatlardan indirim beklemeden alabilirsiniz ♥
   ►UMARIM BU YAZIM SİZLER İÇİN BİLGİLENDİRİCİ OLMUŞTUR,İYİ GÜNLER ♥




Bu blogtaki yazılar ve kişisel görseller 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu tarafından gerek cezai gerekse hukuki yönden korunmaktadır. Kullanılamaz,kopyalanamaz.
HERKESE SAĞLIKLI,HUZURLU,MUTLU BİR HAFTA DİLERİM..


Blogtaki bütün yazılar kendi düşüncelerim,yorumlarım ve izlenimlerimdir hiçbiri izinsiz kullanılamaz,kopyalanamaz.

  • Share:

You Might Also Like

5 yorum

  1. Maskara tek sevdiğim makyaj ürünüdür, bu da fena görünmüyor. Denemek gerek.
    Blogu takip et butonunu göremedim, bir sorun olmuş olabilir. 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa fark etmemiştim görünmediğini çok teşekkür ederim şu anda aktif durumda takip etmek isterseniz bakabilirsiniz ♥♥

      Sil
  2. bende ilk indirimde alıp denemek istiyorum bu maskarayı. blogunu yeni keşfettim ve takibe aldım. bende beklerim. sevgiler.
    www.soslubadem.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil