Neler Oldu Neler?

By Gizem - 20:26



Merhaba dostlarım! Özellikle bir aydır bloga yazı yazmayı epey bir aksattım. Yediğimi içitiğimi her şeyimi kaydedip,fotoğraflarken bir türlü buraya aktarmaya vakit bulamaz oldum. Son zamanlarda neler yaptım, ne sevdim, ne yedim içtim fotoğrafladığım şeylerle sizlere aktarmak istedim. İyi okumalar :)



💕Çok sevdiğim ve uzun zamandır görüşemediğim biri kız biri erkek iki arkadaşımla buluştum. Farklı şehirde yaşadığı için özlem duyduğum canım arkadaşım İremle buluşup uzun zamandır yapmayı çok özlediğim bir şeyi yaptık 'sohbet ettik' dertleştik, güldük,eğlendik.. Tatlı yiyerek tatlı konuştuk 😂 Farklı bir şehirden yeni üniversite kazanıp geldi buraya. Şehir değişikliğinden,yaşadığı tecrübelerden konuştuk bol bol 😂

❄️Diğer arkadaşımla fotoğraf çekinmediğimiz için buraya ekleyemiyorum maalesef ama kendisiyle bir seneden fazla olmuştu görüşmeyeli, bir yılda ne çok değişiyormuş insan birbirimize baktıkça bunu söyleyip durduk :)



🙏🏻Düşünmek istedim son zamanlarda. Kendi halimde kalmak istedim. Kendi içime dönmek istedim biraz. Sık sık yürüdüm. Yürürken düşündüm kendi kendime kararlar aldım hüzünlendim,umutla doldum... Okuldan gelirken yolu uzattım,tek başıma gidip bir kafede oturdum. Kendi kendime iyi geldim diyebilirim. Zor zamanları kendimle aşabildim bir tek.

🎈🎊En yakın arkadaşlarımla görüştüm. Sırf morali bozuk diye çat kapı evine gittiğimiz arkadaşımın evde olmayışıyla kapıda kaldım :D Az zamanımızı dolu dolu değerlendik. Özlem gidermek hepimize iyi geldi :)) Her zamanki gibi duramadık yedik içtik :)) Doğum günü kutladık,gezdik,bol bol fotoğraf çekindik. İnsan dostlarıyla olunca dert,sıkıntı unutuyor veya daha iyi atlatıyor bunu her defasında daha iyi anlıyorım, derdime mutluluğuma her daim ortak olan arkadaşlarımı çok seviyorum 💕


 

Tam bir senedir taktığım diş tellerim çıktı. Bunun için çok mutluyum. Tel taktırdığım için şimdi '"iyiki" diyorum. Keşke küçüklüğümde taktırsaydım diye bir pişmanlığım olmadı değil ama sonucu güzel oldu artık bunları düşünmeye gerek yok :)) Sürekli gülüyorım resmen bana enerji verdi canım dişlerim 😂

Sık sık bir şeyler için para biriktirdim, ne için biriktirdiğimi unuttukça demekki çok istemiyormuşum diyerek harcadım :)) Genelde de bir şeyler yiyip içmişim şu an bu yazıyı yazarken farkettim. Birkaç kahvaltı fotoğrafımız falan vardı masada arkadaşlarımla fakat onu koymayacağım artık çok fazla yiyecek içecek fotoğrafı koymak istemiyorum. 

Ablamı birkaç aydır göremiyordum,ziyarete gelmeesiyle çok güzel bir haftasonu geçirdim. İnsan kardeşini ne çok özlüyor..

Genelde kendimle baş başa kaldığım birkaç ay geçirdim. Çok iyi başlamadı sonbahar benim için psikolojik açıdan ama kıştan umutluyum ❄️❄️


 

Bu aralar pek fazla harcamam olmadığı için sıkça kahve içtim, hepinizin rahatlıkla ulaşabileceği bir yerden tavsiyede bulunmak isterim; Ahududu şuruplu White Mocha en sevdiğim oldu son zamanlarda. Bayıla bayıla birkaç defa içtim. :)))

Birkaç aydan birkaç derleme toplama yaptım şehir değişikliği vs yapmadığım için değişik bir yazı olmadı fakat blogumda kendime yer vermek ve sizlerle paylaşmak istedim :))

Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim...

HERKESE SAĞLIKLI,HUZURLU,MUTLU BİR HAFTA DİLERİM..

Blogtaki bütün yazılar kendi düşüncelerim,yorumlarım ve izlenimlerimdir hiçbiri izinsiz kullanılamaz,kopyalanamaz.

  • Share:

You Might Also Like

22 yorum

  1. Bu kadar sıcacık bir anlatış, koşuşturuyormuşum gibi hissetirdi beni; açıkçası ben eğlendim okurken. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim böyle düsünmeniz beni çok mutlu etti :)

      Sil
  2. merhhaba blogumu yeni açtım bende beklerım :)

    YanıtlaSil
  3. üstten birinci ve üçüncü foto, nerelerii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deepcim,Fotoğrafların hepsi Ankara mın güzel sokaklarından :))

      Sil
    2. işte nereleri diyom hangi sokaklar :) bir ve üç nolu fotolar ki :)

      Sil
    3. Antares AVM arkasında mahalle arası sokaklar :)))

      Sil
  4. O tatlı nasıl güzelmiş öyle bayıldım. Bu arada Blog keşif etkinliğinden geliyorum g+ ve blogtan takipteyim bana da beklerim www.masalzehra.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki blogunuzu takibe alıyorum hemen :))

      Sil
  5. Azcık polyanla olayım iyi olucak iyi olucak diyerek size güzel enerjiler yolluyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel enerjili yorumlarınız için :)))

      Sil
  6. Sakin güzel bir ay olmuş.Tam sonbahara yakışır şekilde ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz can sıkıcı olaylar olsa da zamanla düzelecegini umut ederek yorumun için teşekkür ederiim :))

      Sil
  7. Arada mola vermek iyidir hodgeldinnn :)

    YanıtlaSil
  8. Kasım başında, bu ayım çok yoğun genel bir özet yazayım dedim, baktım çıkamıyorum içinden vazgeçtim, senin yazın çok iyi olmuş :)
    Önümüzdeki kış ve sonrasındaki bütün mevsimler güzel geçsin inşallah =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah hepimiz için çok teşekkürler :))

      Sil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil